december 2017

Ponedeljek, 11.12. delamo dopoldan!

Ker po razporedu naša ambulanta dela v petek, 15. decembra, popoldan, smo v ponedeljek, 11. decembra dopoldan.

oktober 2017

Spremenjen urnik

Od 1.12. 2017 naša ambulanta dela preventivo in kurativo po novem urniku, ki ga lahko preberete pod rubriko urnik. Delovni dnevi ostajajo isti.

Zaradi obsežne preventive nam v letošnjem letu pri izvajanju šolske preventive pomagajo še pogodbeni sodelavci in sicer v Žireh ob ponedeljkih popoldan dr. Jovica Đorđević, spec. pediatrije in dr. Vera Šarf Džindžinovič, spec. pediatrije, ob četrtkih dopoldan pa v Gorenji vasi dr. Mojca Kržišnik Logar, spec. pediatrije. Sestri Vojki bo ob pregledih pomagala sestra Majda Krek.

 

 

april 2017

Sprejem pacientov

Obveščamo, da sprejem pacientov poteka do 14.ure, če delamo v dopoldanskem času ter do 19.ure, če delamo v popoldanskem času.

 

januar 2017

Dodatno obvestilo glede urnika

Na naši spletni strani v rubriki Urnik objavljamo, da delamo vsak četrti petek popoldan. Vendar opozarjamo, da pri tem ni mišljen četrti teden v mesecu, temveč četrti teden po razporedu, ki ga imamo skupaj s splošnimi zdravniki.

Naslednji petek, ko bomo tako delali popoldan je 15.12. 2017. V ponedeljek, 11.12. pa delamo dopoldan.

 

 

december 2016

Posebnosti ambulante Polhek

Ambulanta deluje na dveh lokacijah, v Zdravstvenih postajah Gorenja vas ter Žiri, kljub temu pa deluje kot ena ambulanta.

Pregledi otrok se tako izvajajo na obeh lokacijah vse dni v tednu. Tako otrok, ki zboli in potrebuje pregled, lahko pride v eno ali drugo ambulanto, kjer takrat delamo. Seveda pa se je potrebno prej naročiti (enotna telefonska številka 04 620 88 70).

Vsak dan ob določenih urah izvajamo tudi preventivne preglede otrok. Takrat naj bi prihajali le zdravi otroci. Če otrok hudo zboli ali se poškoduje in je stanje nujno, se seveda oglasite tudi v času izvajanja preventive; če je možno prej pokličite. V tem primeru greste v čakalnico za bolne otroke.

Ko ambulanta ne obratuje, se v primeru, ko otrok potrebuje nujno zdravniško oskrbo, obrnete na ustreznega splošnega zdravnika na Zdravstveni postaji in NE V ZDRAVSTVENI DOM ŠKOFJA LOKA. Ponoči, ob praznikih in vikendih pa je dežurna Ambulanta za nujno medicinsko pomoč v Zdravstvenem domu Škofja Loka.

V naši ambulanti se izvajajo osnovne  laboratorijske preiskave: hemogram, CRP, urin ter bris žrela, ki nam pomaga pri akutno zbolelem otroku; za natančnejše preiskave krvi, urina in blata- predvsem pred določenimi preventivnimi pregledi, pa je potrebno iti v laboratorij v ZD Škofja Loka.  Naročanje in prejem izvidov poteka preko računalnika.

Vse spremembe bomo sproti objavljali na internetu.